Excite

Arnold Schwarzenegger is 'back'

Begin januari werd bekend dat de 63-jarige acteur, bekend van films als The Terminator en Predator, zou aftreden als gouverneur. In 2003 werd Schwarzenegger als lid van de Republikeinse partij, gouverneur. Hij maakte zich al snel populair doordat hij een wet tegenhield die het bezit van een auto duurder zou maken. Daarnaast voerde hij strenge milieuwetgeving in. Er werden in het begin algauw vergelijkingen gemaakt tussen Schwarzenegger en Ronald Reagan, een voormalig president van de Verenigde Staten die ook als acteur begonnen was.

Toen Schwarzenegger bekend maakte dat hij zou stoppen als gouverneur, zei hij nog niet te weten wat hij zou gaan doen. Hij kondigde aan een autobiografie te willen schrijven en hij zou actief blijven als beleidsadviseur. Over een terugkeer naar Hollywood niet gesproken. Eerder had Arnold Schwarzenegger namelijk al aangegeven dat hij het geduld, dat nodig is tijdens het productieproces, niet meer kan opbrengen.

De beroemde woorden die Schwarzenegger als the Terminator uitsprak, blijken uiteindelijk toch te kloppen: “I’ll be back”. Via Twitter maakte hij gisteren bekend dat hij toch terug zou keren naar Hollywood en weer films zou gaan maken. Hij schreef: “Spannend nieuws. Mijn vrienden bij CAA (zijn agentschap) vragen me al zeven jaar lang wanneer ze mogen ingaan op filmaanbiedingen. Ik gaf ze vandaag opnieuw groen licht.” Hij laat de staat Californië, die hard werd getroffen door de economische crisis, achter met een miljardenschuld.

Afbeelding: Flickr, Caitlyn Willows

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020