Excite

Arnold Schwarzenegger keert terug op het witte doek

Van filmster naar gouverneur en weer terug. Als iemand het kan, is het de voormalige Governator wel: Arnold Schwarzenegger. Nadat zijn tijd als bestuurder van de Amerikaanse staat Californië er op zat, sprak hij de wens al uit terug te keren op het witte doek. Die wens gaat nu in vervulling.

Good Old Arnold heeft namelijk een rol weten te bemachtigen in de film Cry Macho. Hij zal een alcoholverslaafde paardentrainer gaan spelen, die een jongetje ontvoert om snel aan geld te komen. Dat blijkt in theorie een stuk makkelijker dan in de praktijk. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Richard Nash, uit 1975.

Arnold Schwarzenegger werd eerder al in verband gebracht met een rentree, in de film The Last Stand. Die film zou gaan over de leider van een Mexicaans drugskartel, die tegenover een sheriff komt te staan. Natuurlijk zou Arnie de rol van de rechtlijnige sheriff op zich nemen.

De acteur, geboren in Oostenrijk, is vooral bekend van de Terminator-reeks. Daarin speelde hij de titelrol en deed dat met verve. In 2003 had Schwarzenegger wel even genoeg van Hollywood en besloot een gooi te doen naar het gouverneurschap van Californië. Na een tumultueuze campagne lukt het de acteur uiteindelijk om de zittend gouverneur Gray Davis te verslaan. In 2006 werd hij herkozen en aan het eind van zijn tweede termijn maakte hij zijn intenties bekend terug te keren naar zijn vertrouwde Hollywood. Dat lijkt dus te gaan lukken.

Afbeelding: Youtube

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021