Excite

Arnold Schwarzenegger werd gechanteerd

Zoals je waarschijnlijk weet, is de relatie van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver behoorlijk op de klippen gelopen. En dat een buitenechtelijk relatie van Schwarzenegger met een van zijn werkneemsters daaraan ten grondslag ligt, mag ook bekend zijn. Maar dat hij door haar gechanteerd werd, dat is nieuw.

Volgens de website Radar Online kon huishoudster Mildred Baena niet verkroppen dat Schwarzenegger haar had ontslagen om zijn huwelijk te redden. Baena dreigde om zijn geheim te verklappen.

"Mildred was helemaal over de rooie toen ze hoorde dat de vader van haar veertienjarige zoon haar ontsloeg na jarenlange trouwe dienst," vertelde een bron aan Radar Online. "Mildred is niet uit zichzelf weggaan, maar ze moest vertrekken. En dat viel niet bepaald in goede aarde," vertelde de bron.

De partner van Schwarzenegger is op zijn zachtst gezegd niet blij met de situatie. "Ze heeft een gebroken hart. Een groter verraad is niet denkbaar. Ze had niet het flauwste idee," vertelde een bron aan het blad People.

Vorige week kondigde Schwarzenegger en Shriver aan te gaan scheiden. Het stel was ruim vijfentwintig jaar met elkaar geweest. Shriver heeft aangegeven dat haar belangrijkste taak op dit moment het beschermen van haar kinderen is.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020