Excite

Arsenal’s Fabregas rijdt auto in de prak

Cesc Fabregas van Arsenal heeft zijn Mercedes in de prak gereden. Een flinke schadepost, want de luxe wagen kost al snel 150.000 euro. De voetballer raakte zelf niet gewond bij het ongeluk.

De Spaanse middenvelder reed van zijn huis in Hampstead naar het trainingsveld van zijn club, ongeveer 20 kilometer verderop. Toen hij bij wegwerkzaamheden terecht kwam, ging het mis. Hij had blijkbaar niet gezien dat de weg van drie banen naar twee banen was teruggebracht en dat het verkeer gemaand werd om langzamer rijden. Omdat er ook geen kans meer was om in te halen, knalde de 23-jarige Spanjaard vol op een Audi A3.

Ook de inzittenden van de Audi raakten niet gewond. De bestuurder – ook een jonge bestuurder – had direct door wie tegen hem aangereden was. Omdat er geen gewonden zijn gevallen, onderneemt de politie verder geen actie.

Volgens getuigen was Fabregas vooral geschrokken en werd zijn auto later afgevoerd. Hij vertrok met een taxi weer naar huis en wilde met niemand praten.

Hoewel Fabregas nog erg jong is, heeft hij al veel wedstrijden op zijn naam staan. Ook won hij al diverse keren de prijs voor Talent of Team van het Jaar. In 2006 werd hij uitgeroepen tot Golden Boy, een titel voor de beste jongeling. Deze prijs werd ook al eens gewonnen door Rafael van der Vaart en Wayne Rooney.

Afbeelding: Flickr account Ronnie MacDonald

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018