Excite

Ashley Olsen is weer single

Ashley Olsen is weer single. De actrice/modeontwerpster en haar vriend Justin Bartha zouden weer uit elkaar zijn. De 24-jarige Olsen en de 32-jarige Bartha waren sinds 2008 samen. Olsen zou de stekker uit de relatie hebben getrokken.

Het zou wel gaan om een vriendschappelijke breuk, aldus een bekende van het koppel. Ook zou er geen ander in het spel zijn. Voor Bartha kan de breuk best wel eens een klap zijn, want een aantal maanden geleden zou hij nog op zoek zijn naar het juiste moment om Olsen ten huwelijk te vragen.

Sowieso is de breuk opvallend, want ook Ashley was in het begin tot over haar oren verliefd. Na een paar maanden zou ze al aan familie en vrienden hebben laten weten dat Justin de ware was en dat hij perfect bij haar paste. Woordvoerders van het koppel hebben het nieuws overigens nog niet willen bevestigen.

Justin en Ashley leerden elkaar in mei 2008 kennen en er was eigenlijk sprake van liefde op het eerste gezicht. Voor Justin was Ashley een opvallende keuze; hij had eerder een relatie met erfgename Lydia Hearst en sprong volledig uit zijn vel als er van haar een foto werd gemaakt. Nu is Lydia Hearst in Amerika veel bekender dan hier, maar nog lang niet zo bekend als Ashley Olsen, die nergens heen kan zonder dat ze op de foto gezet wordt. Blijkbaar heeft dit uiteindelijk ook niet zo mogen zijn.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Naddsy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020