Excite

Ashton Kutcher en Mila Kunis aan het daten?

Ashton Kutcher lijkt verlost fan zijn toyboy imago nu hij zeer regelmatig gespot wordt met Mila Kunis. De twee zoeken steeds vaker elkaars gezelschap op sinds Ashton werd gedumpt door zijn veel oudere ex Dami Moore. Zo is de auto van Mila deze week meerdere keren voor het huis van Kutcher gesignaleerd en het stel staat ook innig gearmd op de foto.

Jarenlange vriendschap

Hoewel Mila blijft ontkennen dat er meer is dan alleen een vriendschap, weet een insider te vertellen dat er wel degelijk sprake is van liefdesgevoelens: “Ze zijn officieel geen stel, maar ze brengen veel tijd door met elkaar en kijken wel waar dat toe leidt.” Mila en Ashton kennen elkaar al erg lang; ze speelden in de comedyserie That 70s Show. “Ze vinden elkaar al jaren leuk,” zo onthult de bron.

Mila date niet

Hoewel Mila inmiddels 28 jaar oud is, heeft ze naar eigen zeggen nog nooit een date gehad. Dat vertelde de actrice aan Glamour. “Ik heb nog nooit met iemand gedatet. Ik kan eerlijk zeggen dat ik niet weet hoe het is om te daten. Maar hoe kan ik ook ooit op een date? Ik ben niet lang genoeg in één plaats.” Toch staat Mila Kunis er wel voor open, maar dan liever via online daten. “Ik zou liever daten via internet dan naar een bar gaan. Zonder twijfel. Het is gewoon logischer.” Het is blijkbaar ook een bron van vermaak: “Ik ben dol op die sites. Ik zoek dan mannen uit voor mijn vriendinnen. Het is net als online winkelen.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021