Excite

Ashton Kutcher maar 1 jaar in Two and a Half Men

Ashton Kutcher mag dan goed betaald krijgen voor zijn rol in Two and a Half Men, hij zal er waarschijnlijk niet stinkend rijk van worden. Hij heeft namelijk een contract getekend voor slechts een jaar.

Deze relatief korte contractduur heeft niet per se te maken met de acteerkunsten van Kutcher of het vertrouwen van CBS. Het heeft meer te maken met het feit dat de licentie van de zender nog een jaar doorloopt. Mocht er tegen die tijd een nieuwe serie komen en Ashton’s verschijning in de serie slaat aan, dan kan hij natuurlijk altijd nog een contractverlenging krijgen.

Andere bronnen sluiten echter ook niet uit dat er nog een andere hoofdrolspeler in de serie komt. Uit geruchten blijkt namelijk dat zowel CBS als Warner Bros nog tenminste twee seizoenen willen maken.

Overigens heeft Kutcher sowieso niets te klagen, want hij krijgt ongeveer twintig miljoen voor een seizoen. Een seizoen bestaat gemiddeld uit 22 tot 26 afleveringen. Vergeleken met Charlie Sheen is dit overigens nog weinig, want die mocht ruim het dubbele op zijn bankrekening bijschrijven. Hij raakte de lucratieve job echter kwijt toen hij voor de zoveelste keer in opspraak kwam. Sheen verdient zijn geld nu met onemanshows door het hele land. Tijdens die shows stelt hij onder meer het ‘wangedrag’ van zijn voormalige producer aan de kaak.

Afbeelding: Flickr account Made In Hollywood

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020