Excite

‘Ashton Kutcher onderhandelt voor Two and a Half Men’

Ashton Kutcher zou in onderhandeling zijn voor een rol in de sitcom Two and a Half Men. Als het hem lukt de rol binnen te slepen, dan zal hij Charlie Sheen vervangen. De onderhandelingen zouden al in de afrondende fase zijn.

Eerder gaf Charlie Sheen nog aan dat de serie zonder hem niet door kon gaan, maar Warner Bros, de producent, lijkt daar toch echt anders over te denken. De rol van Ashton zal wel een nieuwe rol worden; hij vervangt Sheen, maar neemt niet diens rol over. Chuck Lorre, de bedenker van de serie, heeft wil de acteur introduceren als een nieuw personage. Voor Kutcher is het een leuke klus, want hij zou er goed voor betaald krijgen. Sheen kreeg tussen de een en twee miljoen dollar per aflevering. Kutcher waarschijnlijk wat minder.

Sheen werd eerder dit jaar ontslagen door Warner Bros, omdat hij zijn drugsverslaving niet in de hand zou hebben en regelmatig op negatieve wijze in het nieuws kwam. De serie is echter ontzettend succesvol en de producent wil graag dat deze gewoon door blijft draaien. Het inhuren van Charlie lijkt een gepasseerd station, waardoor de producenten op zoek zijn gegaan naar een andere oplossing. Eerder leek die oplossing te komen in de vorm van de Britse acteur Hugh Grant, maar die trok zich terug uit de onderhandelingen.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020