Excite

Ashton Kutcher tweet over mislukt huwelijk Demi Moore

Ashton Kutcher heeft zich via Twitter uitgesproken over zijn huwelijk met Demi Moore. Althans, over het feit dat zijn huwelijk geen stand hield. Afgelopen week hakte de actrice namelijk de knoop door en gaf aan toch te willen scheiden van Ashton Kutcher. "Jammer," vindt de That 70's Show-acteur.

Affaire met Sarah Leal

In september werd Ashton Kutcher gespot met de 22-jarige Sarah Leal. Nadat de acteur in eerste instantie ontkende iets met de jonge blondine te hebben, kwam het ware verhaal toch naar buiten. Leal vertelde dat ze samen met Kutcher en een andere vrouw naakt in de jacuzzi in een hotelkamer had gezeten. Het duurde daarna niet lang meer tot ze behalve het bad ook het bed deelden.

Ook over Demi Moore deden verhalen de ronde. Zo zou zij weer een affaire hebben gehad met een vriend van Ashton Kutcher. Na alle ophef hebben de twee echtgenoten geprobeerd hun huwelijk te redden, maar dat is uiteindelijk blijkbaar niet gelukt. "Ik zal de tijd die ik heb doorgebracht met Demi voor altijd koesteren", zo tweette Ashton Kutcher. "Het huwelijk is een van de moeilijkste dingen op de wereld en helaas mislukken ze soms. Veel liefde en licht."

Gestopt met Twitter?

Opvallend genoeg kondigde Ashton Kutcher onlangs nog aan te stoppen met Twitter. Er was ophef ontstaan over één van zijn berichten en de op Twitter zeer populaire Ashton Kutcher besloot geen nieuwe Tweets de wereld in te sturen. Van wie komt deze tweet dan? Waarschijnlijk van het media-team dat ook de andere perszaken van Kutcher afhandelt. Het bericht is ook bijna te poëtisch om van de acteur zelf afkomstig te zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019