Excite

Astmatische Beckham rookt sigaren!

Je zou denken dat topvoetballers er alles aan doen om helemaal gezond te blijven, maar bij David Beckham lijkt dat niet het geval. De ster van het Amerikaanse LA Galaxy werd gespot toen hij in zijn tuin een sigaartje rookte.

Volgens een familievriend van de Beckhams mag David niet meer binnen roken en moet hij daarom naar de tuin om een sigaar te roken. Dit zou komen omdat hij onlangs een liefhebber is geworden van luxe, handgerolde Cubaanse sigaren. Volgens de vriend is hij zowel dol op de smaak als op het imago van de sigaren; veel Amerikaanse sterren roken ze ook.

Voor Victoria was dit echter reden genoeg om haar man af en toe het huis uit te zetten; die heeft niets met de sigaren en zal ongetwijfeld niet willen dat er in de buurt van haar kinderen gerookt wordt. Opvallend, want Victoria rookte vroeger zelf ook sigaren!

De onthulling dat Beckham sigaren rookt komt als een donderslag bij heldere hemel; Beckham staat er namelijk bekend om dat hij er alles aan doet om ontzettend fit te blijven. Bovendien werd vorige week bekend dat hij al lange tijd aan astma lijdt. Volgens Beckham heeft zijn astma echter niets te maken met het roken van sigaren; hij meent zelfs dat sigaren minder schadelijk voor de gezondheid zijn dan sigaretten.

Waarschijnlijk is Becks begonnen met het roken van sigaren toen hij in LA ging wonen. Daar wordt het roken van (dure) Cubaanse sigaren namelijk gezien als een geheim pleziertjes op spannende feestjes.

Afbeelding: Babble.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020