Excite

Attractie verplaatst om spookverschijning

In Engeland wordt een waterglijbaan in een attractiepark verplaatst omdat werklui lastig werden gevallen door spookachtige verschijningen. Er wordt gefluisterd dat er een onthoofde monnik tussen de bouwmaterialen scharrelt en de arbeiders hebben constant het gevoel dat iets of iemand over hun schouder meekijkt.

Opvallend genoeg werd de attractie, genaamd Storm Surge, gebouwd op een gebied dat bekend staat als Monk's Walk, of Monniks-Wandelroute. Vroeger liep er namelijk een paadje dat leidde van een oude abdij naar een kerk. Die kerk werd gebouwd in het jaar 666 na Christus.

Managers van het attractiepark voelden de koude rillingen ook en riepen de hulp van paranormaal begaafden in. Er werd ontdekt dat de grond waarop de Storm Surge gebouwd is, niet alleen dienst deed als voetpad. Het was ook een oude begraafplaats. Mogelijk heeft de fundering van de waterglijbaan het oude kerkhof verstoord en op die manier de paranormale activiteit opgewekt.

Nu zijn managers vaak bezeten van geld en mede daarom zeer nuchter van aard. Toch is het besluit genomen de attractie te verplaatsen en een forensisch team te laten komen om de grond te onderzoeken. Zouden er dan echt vreemde dingen aan de gang zijn? Of proberen de eigenaren van het attractiepark de Storm Surge een extra dimensie te geven om op die manier meer gasten te lokken? Hoe dan ook, wie bang is voor spoken kan maar beter wegblijven bij de waterglijbaan.

Afbeelding: Flickr, gebruiker David Masters

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020