Excite

Australië gooit eieren naar Justin Bieber

Justin Bieber is bekogeld met eieren. In Australië bleek dat lang niet iedereen erg gecharmeerd is van het tienersterretje. Toen hij een concert hield en op het podium stond, vlogen er zes eieren door de lucht. De 17-jarige zanger wist ze te ontwijken en deed net of hij niets merkte.

Het incident vond afgelopen vrijdag plaats en als het al als verrassing kwam voor Bieber, dan liet hij daar weinig van merken. Toen hij gewoon doorzong en danste, zorgde zijn crew er razendsnel voor dat het podium weer schoongemaakt werd. Het maakte de eiergooier waarschijnlijk niet uit dat er een publiek van duizenden mensen was, want dat weerhield hem (of haar) er niet van de eieren te gooien.

Vreemd genoeg leek het op het filmpje alsof de eieren niet vanuit het publiek werden gegooid, maar van bovenaf. Dat zou kunnen betekenen dat de geheimzinnige eiergooier op een of andere manier betrokken was bij het concert, bijvoorbeeld als opbouwer van het podium. Bieber heeft zelf nog niet gereageerd op de luchtaanval.

Afbeelding: Flickr account kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021