Excite

Australië heeft politieke partij voor seks

Je kunt het zo gek niet verzinnen, of er is wel een politieke partij voor. Iedereen is namelijk vrij om een politieke partij op te richten. In alle democratische landen, althans. Zo ook in Australië. En daar was een thema waar nog geen politieke partij voor was. De 27-jarige Marianne Leishman gaat daar wat aan doen. In het dagelijks leven is zij, onder andere, stripper. Om meer aandacht voor seks te krijgen, wil ze een politieke partij voor seks oprichten. Ongetwijfeld wordt dat een zeer populaire partij. Genoeg mensen die pro-seks zijn en daar graag meer aandacht voor willen. Op welke manier dan ook.

Marianne Leishman probeert inmiddels een plek te veroveren in het Australische senaat. Dat doet ze onder haar eigen naam. Haar artiestennaam is Zahra Stardust en dat trekt toch wat minder kiezers. Volgende week begint haar campagne pas echt, maar nu al begint ze met het regelen van aandacht. Zo deelt ze condooms uit waarop staat hoe je moet stemmen. Ook heeft ze een sessie paaldansen gedaan op straat. Tja, dat zien wij Job Cohen, Mark Rutte of Geert Wilders nog niet zo snel doen om kiezers te trekken. Bovendien zou dat waarschijnlijk alleen maar kiezers afschrikken.

Vergis je overigens niet in Marianne Leishman. Ze mag dan wel een knappe stripper zijn, maar hersens heeft ze ook. Ze is niet een domme bimbo, ze heeft gewoon mensenrechten gestudeerd. Ook werkte ze voor een groot juridisch bedrijf in Sydney. Dan moet je in ieder geval over een bepaald niveau van intelligentie beschikken. Daarnaast kan ze ook vuurspuwen. Niet geheel onpraktisch als politicus. Met haar Sekspartij wil ze onder andere meer seksuele voorlichting op scholen en het homohuwelijk legaliseren.

Afbeelding: Flickr, ashley_r

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021