Excite

Australisch concert Britney loopt leeg

Het leek er even op dat Britney Spears met een goede comeback bezig was. Nieuw image, nieuw album, nieuwe wereldtour, het kon niet op. De relationele problemen, zwangerschappen en kale koppen raakten op de achtergrond in het nieuws, de liedjes, optredens en shows kwamen weer naar de voorgrond. Maar altijd doken er verhalen op van een Spears die stond te schelden tijdens een concert of dat haar geslachtsdelen zichbaar waren op het grote scherm. En nu is een Australisch concert flink uit de hand gelopen.

Veel fans waren tijdens een concert in Perth, Australië, zo teleurgesteld over het optreden, dat ze de show verlieten. Na het derde nummer. Dat kwam vooral door het amateuristische optreden van Spears. Op het grote scherm waren vooral beelden te zien uit het circus, Britney stond meer met haar kont naar het publiek dan met haar gezicht en desondanks was het voor iedereen duidelijk dat er behoorlijk geplaybackt werd. De fans waren vooral boos, omdat er veel geld neergelegd moest worden voor een kaartje.

Britney Spears was voor veel fans, waarvan sommigen 900 euro betaalden voor een kaartje, slechts een stip in de verte. Fans die dichtbij het podium stonden gedroegen zich erg agressief en maakten er een mosh-pit van, alsof het een heavy metal concert betrof. Zelfs de echte fans hadden het al snel gezien en vertrokken. De algemene reactie was, dat het kut was. En dat was het.

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020