Excite

Auto rijdt in op groepje mensen in Arnhem

Rond vier uur vannacht is in Arnhem een auto ingereden op een groep mensen. Daarbij raakte een 22-jarige man uit Elst gewond. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De identiteit van de automobilist is nog steeds onbekend, net als de aanleiding voor het incident.

Mogelijk heeft het te maken met een vechtpartij die vlak daarvoor plaatsvond. Die ging tussen meerdere personen en de kans is aanwezig dat het 22-jarige slachtoffer daarbij betrokken was. Ook zou er tijdens de ruzie een autoruit zijn ingeslagen. Vermoed wordt dat de ruit door de man uit Elst, of een vriend van hem, is vernield.

Nadat de auto wegreed zou hij vervolgens richting de stoep voor Musis Sacrum op het Velperplein zijn gestuurd. Daar reed de auto, waarschijnlijk een blauwe Renault Twingo of Clio, in op de groep mensen. Er zouden drie mensen in de auto hebben gezeten. Eén blanke man met blonde, opstaande haren, die een rood met zwart trainingsjack droeg. De tweede inzittende was een vrouw met een getinte huidskleur en donker haar. Zij had een wit trainingspak aan. Van de derde persoon is geen signalement bekend.

Na de aanrijding ging de auto er vandoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker mystic_mabel

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021