Excite

Auto voor penistatoeage

Tuinmannen zijn doorgaans puike kerels die met beide voeten stevig op de grond staan. Zo niet de Duitser Andreas Müller. De beste man wilde zo graag een Mini winnen, dat hij het woord ‘mini’ daadwerkelijk op zijn penis liet tatoeëren. Oh, de flauwe grappen. Je hoort ze al van heel ver aankomen.

Een radiozender had namelijk een wedstrijd uitgeschreven, waarin degene met de gekste tegenprestatie een Mini ter waarde van €24.000 mee naar huis kreeg. Dat liet Müller zich geen tweede keer zeggen, en hij spoedde zich naar de studio om een trillende naald met inkt in zijn jongeheer te laten steken.

En dat is best wel heel gek, dus Müller won de wedstrijd met vlag en wimpel. Zijn vriendin verheugde zich erg op de Mini. En dan vooral op die met vier wielen, want de andere is voorlopig onbruikbaar.

Over penistatoeages gesproken: Een 21-jarige amateur tatoeëerder stond in oktober terecht in Australië omdat hij ongevraagd een enorme penis op de rug van een vriend had gezet.

Oorspronkelijk zou het een draak worden, maar tatoeëermans bedacht blijkbaar dat een imponerende fallus ook wel een leuk idee zou zijn. Het slachtoffer kon er begrijpelijkerwijs iets minder hard om lachen.

Dan liever het woord 'mini' op je rug. Of een penis op je penis.

Afbeelding: Flickr, gebruiker brightmeadow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021