Excite

Avatar 2 wordt onderwaterfilm

Liefhebbers van cinematografische pracht en de film Avatar kunnen alvast beginnen met het aflikken van de lippen. Volgens actrice Michelle Rodriguez, die een rol in het eerste deel had, zal Avatar 2 zich onder water afspelen.

En met de eerste Avatar heeft regisseur James Cameron laten zien dat hij uitstekend in staat is om hele mooie beelden te schieten. Aldus Rodriguez zal ook deel twee weer een lust voor het oog zijn. Rodriguez weet nog niet of zij ook een rol aangeboden krijgt in het vervolg, maar zou het al leuk vinden als ze wordt uitgenodigd om bij het opbouwen van de set te zijn.

De gelauwerde regisseur James Cameron produceerde eerder dit jaar ook al een onderwateravontuur. Het is wel te hopen dat de nieuwe Avatar beter ontvangen wordt dan Sanctum, want daar werden weinig mensen blij mee.

De film Avatar was in 2009 een absolute kaskraker. De sciencefiction film speelt zich in de 22ste eeuw af op de planeet Pandora, die bewoond wordt door het blauwe supersmurfenras de Na’vi. De film werd vooral geroemd om zijn spectaculaire effecten die vooral in 3D goed uit de verf kwamen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Aranami

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020