Excite

Avatar: alien seks komt wel op DVD

Avatar is wellicht de meest succesvolle film ooit. Daarmee bewijst James Cameron zich opnieuw. Na Titanic weet hij opnieuw de duurste filmproductie ooit in elkaar te zetten en er eveneens opnieuw de meest succesvolle film ooit van te maken. Wereldwijd heeft de film al 1 miljard dollar opgehaald. Dat is uiteraard ongekend binnen zeventien dagen.

Het succes wordt mede bepaald door de 3D-versie van de film. Avatar bekleedt nu al de derde plek op de ranglijst van meest lucratieve film ooit. Het derde deel van Lord of the Rings en Titanic staan er nog boven. Maar dat hoeft niet lang te duren, want naar verwachting gaat de film zo'n 4 miljard dollar opleveren. Dan is de kostprijs van 500 miljoen dollar natuurlijk een peuleschil.

Seks verkoopt, is het devies. Voorlopig nog niet bij Avatar. Want de seksscène tussen twee aliens is uit de film geknipt. Aardling Jake Sully en alien Neytiri hebben het wel gedaan samen, maar het zit vanwege de leeftijdsgrens niet in de film. Gelukkig komt de scene wel op de DVD, omdat het niet alleen een sensueel, maar ook een technisch hoofdstandje schijnt te zijn. Alien seks, dat is alleen al genoeg reden om de DVD aan te schaffen.

Afbeelding: Flickr, MJTR (´・ω・)

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020