Excite

Baas B stopt met rappen

Rapper Baas B, van het duo Lange Frans & Baas B, heeft vandaag bekend gemaakt dat hij wil stoppen als rapper. Als afscheid geeft het duo vandaag een laatste optreden bij Xfactor en zullen nog tot juli in heel het land optreden. Vanavond zullen ze behalve bij Xfactor ook bij Boulevard komen. Dit werd vanochtend bekend gemaakt bij Giel Beelen van radio 3FM.

Baas B gaf in het radioprogramma van Giel Beelen aan dat hij liever achter de schermen werkt. Hij vindt het heerlijk om voor anderen liedjes te schrijven en produceren en heeft niet zoveel met het optreden op een podium. Lange Frans bevestigde dit en zei dat Baas B nooit zo enthousiast was vlak voor een optreden als hem.

Baas B heet in werkelijkheid Bart Zeilstra. Hij wil de toekomst verder achter de schermen. Een tijdje heeft hij geprobeerd de boel te combineren, maar is toch tot de conclusie gekomen dat het beter is te stoppen. Rapper Lange Frans, ook wel Frans Frederiks (zie afbeelding), Hij wil solo verder gaan.

Het duo scoorde grote hits met nummers als Mee naar Diemen-Zuid, Moppie en Het land van. In 2005 kregen ze daarnaast een Edison.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021