Excite

Babette van Veen op mannenjacht in nieuwe televisieserie

Zangeres en actrice Babette van Veen gaat in de nieuwe Net 5 serie ‘Samen single’ met vier andere vrijgezelle vrouwen op zoek gaat naar een nieuwe man in hun leven. In de Telegraaf zegt de dochter van Herman van Veen over haar deelname: “Mensen weten al zoveel van me. Dan kan dit er ook nog wel bij.”

Vriendinnen van de webcam

In de serie bespreekt Babette van Veen haar dates onder andere via de webcam met de andere vrijgezelle vrouwen: musicalster Daphne Flint (38), cabaretière Nina de la Croix (31), actrice Natalie Edwardes (34) en lifestyledeskundige Karlijn Visser (25). De opzet van het programma spreekt de oud GTST-actrice erg aan: “Het leuke van dit idee is dat we als vriendinnen ook met elkaar praten, over wat we eventueel fout doen tijdens dates. Ik vind het over de webcam met elkaar filosoferen tot nu toe zelfs het leukste.”

Eerste dates

De 44-jarige Babette van Veen was ruim twaalf jaar samen met Bas Westerweel met wie ze ook twee kinderen heeft. De twee gingen in 2010 uit elkaar. Hoewel van Veen al een tijd weer klaar is voor een nieuwe relatie, valt het daten toch niet mee. “Ik heb intussen de eerste afspraakjes met nieuwe mannen gehad. Och, wat vond ik dat moeilijk. Met een goede vriend heb ik voordat ik de eerste opbelde zelfs een rollenspel gedaan om zo'n gesprek te oefenen.”

Omgaan met bekendheid

Volgens Babette van Veen speelt het aspect van een blind date mee bij ongemakkelijke dates. “Het is natuurlijk ook wat als blijkt dat je afspreekt met een bekende vrouw. De onbevangenheid is meteen weg. Een date is óf helemaal geïntimideerd en zegt niks meer, óf hij wil meteen de diepte in waar ik dan wat aarzel.” Babette weet daarom niet of een blind date wel voor haar is weggelegd. “De programmamakers zijn nu aan het nadenken om te kijken of ze daar iets op kunnen verzinnen,” aldus de actrice.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020