Excite

Baby Ronaldo gespot

Het mysterieuze kindje dat vorige week zijn intrede deed in het leven van voetballer Cristiano Ronaldo lijkt voor het eerst gespot te zijn. Ronaldo’s moeder werd gesignaleerd met een baby’tje. Omdat hij erg druk aan het spelen was met een knuffel, was er verder maar weinig van de baby te zien. Wel lijkt hij meer van zijn moeder te hebben, want in tegenstelling tot zijn vader Christiano Ronaldo heeft het baby’tje niet echt een olijfkleurige tint.

Dolores Aveiro, de moeder van de voetballer, haar vriend Jose Andrade en een nanny werden tussen de Algarve en Lissabon gespot, maar de voetballer was niet in de buurt. Hij werd later gesignaleerd terwijl hij juist vanuit Lissabon naar de Algarve reed in zijn rode Ferrari.

Op 3 juli maakte Christiano Ronaldo via zijn Facebook-pagina bekend dat hij de vader was geworden van een zoon en dat de moeder graag anoniem wilde blijven. Hij gaf ook aan dat hij samen met zijn familie zelf verantwoordelijk zou zijn voor de opvoeding van het kind. Men denkt dat het kindje ongeveer half juni geboren moet zijn in de Verenigde Staten, wat wil zeggen dat het ongeveer een maand oud is.

Familieleden van Ronaldo hebben al aangegeven dat zij de moeder van de baby nooit ontmoet hebben en er gaan inmiddels geruchten dat Ronaldo gebruik heeft gemaakt van een draagmoeder die het kind voor zo’n 12 miljoen op de wereld heeft gezet.

Ronaldo is nog niet samen gezien met het kind. Hij is de afgelopen week druk bezig geweest met feesten en zijn Russische vriendin, model Irina Shayk.

Afbeelding: Flickr account JannahHAIR

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020