Excite

Baby verraadt vader aan politie

Het zal je maar gebeuren. Je laat je elf maanden oude baby met de telefoon spelen en plotseling staat de politie voor de deur. Een 29-jarige Canadese vader uit White Rock overkwam het. En dat niet alleen. Eenmaal in het huis besloot de politie gelijk maar tot een onderzoek over te gaan. Wat bleek? Er stonden vijfhonderd cannabisplanten in het huis.

Baby doet per ongeluk noodoproep

De baby in het huis vol wiet belde per ongeluk de politie. De politie hoorde niets en traceerde de zeer jonge beller. De vader, waarschijnlijk ergens in een achterkamer aan het blowen, leek niet gecharmeerd van de komst van de agenten. Dat is ook niet zo vreemd, als je weet dat er genoeg wietplanten in je huis staan om een klein stadje een paar jaar van wiet te voorzien. De Canadese politie vond dat er opmerkelijk veel condens op de ramen stond en ging over tot een onderzoek. Daarbij vonden ze de vijfhonderd wietplanten.

Vader gaat de cel in dankzij eigen baby

De politie arresteerde de 29-jarige vader vanwege het verbouwen van verboden drugs. De heldhaftige baby werd beloond met een transfer naar het huis van zijn moeder. De arme vrouw wist niets af van de wietkwekerij bij haar ex-man, anders had ze haar baby daar nooit laten zitten. Maar dankzij haar onwetendheid heeft de baby zijn eigen vader kunnen ontmaskeren als drugsdealer. Of de baby ook een beloning krijgt van de politie is nog niet bekend, maar voor de wietbaby zal ongetwijfeld een baan liggen te wachten als hij de juiste leeftijd heeft bereikt. Tenzij hij in de voetsporen van zijn vader gaat treden en al blowend wiet gaat telen, natuurlijk. In dat geval is het hem afgeraden kinderen te nemen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020