Excite

Baby voor Kristen Stewart en Robert Pattinson?

Kristen Stewart en haar geliefde Robert Pattinson zijn in verwachting. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift OK Magazine maandag. De Twilight acteurs lagen een paar maanden geleden nog overhoop met elkaar, toen Kristen een affaire had. Verschillende bronnen vertellen het tijdschrift nu dat Kristen in verwachting is. Het mag duidelijk zijn dat de affaire nu voorgoed achter het stel ligt.

Engeland

Kristen en Robert nemen de zwangerschap erg serieus. Volgens verschillende bronnen in OK Magazine is het Twilight-koppel druk bezig spulletjes te kopen om een “luxe babykamer” in te richten. Het plan van de 22-jarige Kristen en de 26-jarige Robert is om de baby in Engeland groot te brengen, maar alleen als Rob haar niet eerst ten huwelijk vraagt. Het is onbekend of Kristen op een trouwerij zit te wachten als de kleine in haar buik begint te groeien.

Affaire

De tortelduifjes hebben een moeizaam jaar achter de rug, waarin Kristen een korte affaire had met de regisseur van haar film Snow White and the Huntsman. Kristen en Robert gingen hierop een korte tijd uit elkaar. Kort voor de promotietour van de nieuwste Twilight-film Breaking Dawn - Part 2 hebben de twee elkaar weer gevonden. Robert heeft Kristen het slippertje vergeten en sinds kort woont het stel ook weer samen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020