Excite

Baby voor Sienna Miller

De sexy blonde actrice zou zwanger zijn. Dat vertelt haar zus aan de Britse Vogue. De vader van het kindje is de 26-jarige Tom Sturridge. De aanstaande ouders zijn iets meer dan een jaar samen.

Baan opgezegd

De geruchten begonnen eerder deze maand toen duidelijk werd dat Sienna en haar zuster allebei hun baan opzegden als creatieve directeuren van het modelabel Twenty8Twelve. Sienna's zus Savannah is blij dat ze nu openlijk kan spreken over haar aanstaande nichtje of neefje. Volgens Savannah gaat het heel goed met Sienna en Tom en ze hebben ontzettend veel zin om ouders te worden. Savannah benadrukt dat Tom Sturridge een fantastische man is.

Exit Jude Law

Sienna Miller is naast haar acteer- en modellenwerk vooral bekend van haar jarenlange knipperlichtrelatie met acteur Jude Law, met wie ze ook twee keer verloofd was. In februari vorig jaar besloot Sienna er voorgoed een punt achter te zetten, omdat ze het zat was dat Jude Law haar bedroog met andere vrouwen. Het lijkt erop dat ze in Tom Sturridge haar ware liefde heeft ontmoet. Jude Law heeft nog niet gereageerd op het babynieuws.

Geen verrassing

Volgens bronnen is er niemand verbaasd over het zwangerschapsnieuws: "Ze passen namelijk perfect bij elkaar. Sienna's vrienden zijn erg blij dat ze samen is met Tom. Hij is jonger, ja, maar hij is een volwassen man en een geweldige vent." De baby wordt verwacht in juli.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020