Excite

Back to Booze: Amy Winehouse drinkt weer

Het leek even goed te gaan met Amy Winehouse, maar nu lijkt ze toch weer in haar oude gedrag vervallen te zijn: de zangeres zou weer stevig aan het drinken zijn geslagen.

Na een avondje stappen in Londen kwam de zangeres volkomen dronken thuis. Amy is net een paar weken terug van haar verblijf op Sint Lucia. Daar verbleef ze in totaal acht maanden om te herstellen van haar verslavingen en af te kicken. Ook kon ze daar haar ex-man Blake Fielder-Civil uit de weg gaan en zich beraden op hun huwelijk.

Hij zou haar namelijk in de eerste instantie aan de drugs hebben geholpen, ging regelmatig vreemd en had vooral belangstelling voor het geld van Amy. Toen ze besloot van hem te scheiden, leek het dus de goede kant op te gaan. Vorige maand werd Amy echter ook al laveloos gespot. Toen leek het zelfs alsof er nog cocaïne op haar neus zat.

Volgens haar woordvoerder is er echter niets aan de hand met Amy en is ze zeker niet weer aan de drugs. Sterker nog; ze zou volledig clean zijn en om dit te bewijzen aan haar platenbazen, moet ze iedere week een buisje bloed inleveren. Het lijkt er dus op dat Amy slechts een klein uitstapje maakte tijdens haar uitje deze week. Wellicht kunnen we binnenkort dan toch een nieuw album van haar verwachten!

Afbeelding: Flickr account daniel arnold!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020