Excite

Badr Hari aangehouden

De in opspraak geraakte Badr Hari is terug van vakantie en heeft zich bij de politie gemeld. Morgen zal hij door de recherche worden verhoord. Volgens de advocaat van Badr Hari, Marnix van der Werf, zal zijn cliënt een verklaring af gaan leggen. Wat Hari de agenten precies gaat vertellen wil van der Werf nog niet prijsgeven. “Dat gaat hij eerst aan de rechercheurs vertellen. Hij geeft in ieder geval zijn volledige medewerking aan het onderzoek,” vertelt de advocaat vanavond aan de NOS.

Hari verdacht van mishandeling

De 27-jarige Badr Hari wordt volgens het Openbaar Ministerie verdacht van twee gevallen van mishandeling. Vorig jaar zou de bokser de eigenaar van de Amsterdamse Club Air in elkaar hebben geslagen. Meer recentelijk zou Hari betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op het dancefeest Sensation White. Daarbij raakte de 38-jarige zakenman Koen Everink ernstig gewond. Hij zal een blijvend letsel overhouden aan de mishandeling.

Relatie met Estelle

Badr Hari is veel in het nieuws, omdat hij recentelijk een relatie is begonnen met Estelle Cruijff. Zij verliet haar man Ruud Gullit na twaalf jaar huwelijk voor de bokser. Haar familie gaf aan zich zorgen te maken om de relatie.

Opvliegend karakter

In een interview bij de KRO gaf de bokser aan dat hij nog altijd zeer veel moeite heeft om zichzelf te beheersen. “Ik kan nog elk moment ontploffen,” bekende Hari vorig jaar. De bokser verbleef de afgelopen tijd veel in het buitenland. Met de politie was afgesproken dat hij zichzelf zou melden bij terugkomst in Nederland, om een scène op de luchthaven te voorkomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020