Excite

Badr Hari en Estelle uit elkaar

Het glamourkoppel Badr Hari en Estelle Cruijff zijn uit elkaar. Dat is woensdagochtend bekend gemaakt. De 28-jarige Badr en de 35-jarige Estelle hebben een punt gezet achter hun stormachtige relatie. Hoewel de twee een bewogen tijd achter de rug hebben, was van wrijving tussen de twee nooit sprake. Er zijn dan ook hardnekkige geruchten dat de breuk in scène is gezet, om de scheiding van Estelle en haar ex Ruud Gullit financieel zo gunstig mogelijk uit te melken.

Alimentatie

Oud-voetballer Ruud Gullit weigert namelijk alimentatie te betalen aan Estelle, omdat Badr met zijn professionele bokscarrière voldoende financiële middelen bezit om Estelle te onderhouden. Maar nu de relatie van Badr en Estelle ten einde is gekomen, kan dat betekenen dat Ruud alsnog in de buidel moet tasten voor zijn ex.

Geruchten

De geruchten zijn sterk, omdat Estelle afgelopen weekend haar vriend nog aanmoedigde bij een bokspartij in Moskou. Volgens vriend en showbizzjournalist Evert Santegoeds was er van een aankomende breuk dan ook zeker geen sprake. “Daar leek nog niets aan de hand, want zij zoende hem hartstochtelijk op de mond,” vertelt Santegoeds bij Radio 538. Dinsdag zat het stel zelfs nog gezellig samen op een terras in Amsterdam, waar ze zicht uitgebreid lieten fotograferen.

Verkeerd tot stand gekomen

Volgens de officiële uitleg is de relatie simpelweg niet goed van start gegaan, omdat Estelle direct na haar breuk met Ruud Gullit in de armen van Badr Hari belandde. Santegoeds: “Hun relatie is verkeerd tot stand gekomen. Estelle heeft tijd nodig voor zichzelf en haar kinderen.” Estelle geeft zelf aan dat de stress van de relatie haar teveel is geworden.

“De scheiding, de rechtszaken, de slechte publiciteit. Dat laatste is misschien nog het minste; het meeste gaat langs me heen. Anderhalf jaar duurt nu al de afwikkeling van de scheiding van Ruud. Tegenwerking, beslagleggingen. Het gaat maar door.”

Rust

“Ik wil rust voor iedereen,” laat ze weten aan tijdschrift Privé. “Misschien dat het onder andere omstandigheden wel was gelukt, maar ik moet gewoon eerst alle problemen oplossen voordat ik mijn hart weer kan openstellen. Ik heb met hem de mooiste momenten beleefd. Hij kan de liefste zijn; daar heeft niemand een idee van. Maar ik heb ook mijn kinderen en die gaan echt voor alles.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021