Excite

Badr Hari terug in de cel

Kickboxer Badr Hari is weer terug in de achter de tralies. Na één weekend op vrije voeten overtreedt Badr de voorwaarden van zijn vrijlating door te lunchen in een Amsterdams restaurant. Het is Badr Hari bij zijn schorsingsvoorwaarden verboden om een horecagelegenheid te bezoeken.

Broodjeszaak

Getuigen meldden maandag dat Badr Hari en zijn vriendin Estelle gesignaleerd waren in een stijlvolle Amsterdamse broodjeszaak aan de Utrechtsestraat. Meteen startte het Openbaar Ministerie een onderzoek. Dinsdag zal er meer duidelijkheid komen rondom de zaak.

Badr Hari: geschrokken

In het programma RTL Boulevard legt de kickboxer vlak voor zijn arrestatie uit dat hij niet wist dat een lunchroom ook horeca is. Volgens hem is het allemaal een misverstand. “Ik heb daar inderdaad een broodje gegeten. Van de hetze die daar nu over is ontstaan, ben ik echt geschrokken. Ik heb er totaal niet bij stilgestaan, dat de lunchzaak ook onder de voorwaarde zou kunnen vallen. Als ik had geweten dat ik mogelijk de fout in ging, had ik het natuurlijk nooit gedaan. Ik was net zo blij weer bij Estelle en de kinderen te zijn. Echt, ik zit nu heel gespannen achter mijn bureau.”

Advocaat: misverstand

De advocaat van Bard Hari, Bénédicte Ficq laat weten het arrest dinsdag aan te vechten. Volgens haar is het één groot misverstand. “Het klopt dat hij is gearresteerd en de nacht in de cel moet doorbrengen. Maar het gaat echt om een misverstand. Mijn cliënt is een broodje gaan eten en heeft niet bedoeld aan de voorwaarden te tornen. Het OM was hier zeer scherp op.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020