Excite

Badr Hari wilde Wesley Sneijder afpersen

Badr Hari wilde Wesley Sneijder afpersen, maar de voetballer ging niet op de geplaagde kickbokser in. Dat is te lezen in het boek ‘Badr - de harde werkelijkheid achter Badr Hari’ over Badr Hari, geschreven door journalist Jens Olde Kater. Elsevier meldt dat in het boek wordt omschreven hoe Badr Hari bevriend raakte met de ex van Wesley Sneijder, om vervolgens geld van de voetballer te eisen. Maar liefst zes miljoen euro zou Sneijder zijn ex moeten betalen, exclusief een flinke bonus voor Badr Hari zelf. Via vrienden liet Sneijder aan Hari weten geen geld aan hem te geven.

Mishandelingen

Daarmee was de zaak voor Wesley Sneijder afgelopen, maar Badr Hari richtte zijn pijlen op andere slachtoffers. Zo maakte de kickbokser zich schuldig aan meerdere mishandelingen en bedreigingen. Daarvoor moest hij zich in oktober 2012 voor de rechtbank verantwoorden. Onder meer een portier van Club Bling in Amsterdam zegt mishandelt te zijn door Hari. Daarnaast zou de kickbokser zonder aanleiding bezoekers van cafés en vrouwen hebben geslagen. Ook een cosmetisch arts uit Amsterdam-Zuid vertelt in het boek bedreigd te zijn door Hari. De mishandeling van Koen Everink tijdens Sensation White vorig jaar blijkt dus geen incident te zijn geweest…

Doping

Eerder deze week kwam naar buiten dat er doping in het huis van Badr Hari is gevonden. Politie trof bij huiszoekingen onder meer Anapolon, Tamoxifen en Genotonorm aan. Middelen die streng verboden zijn volgens de Dopingautoriteit. Overigens niet geheel vreemd, want met de bokscarrière van Hari gaat het de laatste tijd bepaald niet van een leien dakje.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020