Excite

Badr vroeg Estelle in gevangenis ten huwelijk

Als het aan Badr ligt dan trouwt hij zijn Estelle in de gevangenis, dat meldt een insider aan het weekblad Story. Badr Hari zou Estelle Cruijff van achter de tralies ten huwelijk hebben gevraagd. Het antwoord van Estelle was natuurlijk een volmondig ja. Zodra de scheiding van Ruud en Estelle officieel is, treden Badr en zijn geliefde in het huwelijk. Kan het niet in het stadhuis, dan maar in de gevangenis, aldus de Story.

Groot feest

Het huwelijksaanzoek van Badr Hari aan Estelle Cruijff zou eigenlijk groots gevierd worden toen Badr voorlopig werd vrijgelaten. De kickbokser is 8 december jarig en het stel had een groot feest in de planning om het goede nieuws met vrienden en familie te delen. Helaas was Badr na drie dagen op vrije voeten alweer terug in de gevangenis. Het feest kan nu niet doorgaan, maar Badr en Estelle zien geen reden om het huwelijk ook af te blazen.

Kilo’s afgevallen

Volgens de Story zit Estelle er helemaal doorheen nu haar Badr weer in de cel zit. Ze is er zo ernstig aan toe dat haar moeder voor haar zorgt. “Estelle is elk moment van de dag met Badr bezig. Ze kan niet meer slapen en is kilo’s afgevallen. Ze oogt heel broos.”

Boek Badr Hari

Misschien kan Estelle enige troost vinden in het nieuws dat schrijver en journalist Jens Olde Kalter een boek gaat schrijven over Badr Hari. Tien jaar geleden volgde Olde Kalter de kickbokser al toen Badr als jong talent opkwam. Hij omschrijft Badr als geniaal: “In mijn boek zal ik aandacht besteden aan alle facetten die hem maken tot wat hij is: een fenomeen, zowel in de ring als daarbuiten.” Het boek zal rond de jaarwisseling in de winkels liggen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020