Excite

Balkende 58e in lijst "Lekkerste Wereldleiders"

Hij is geen Miss World geworden, maar in de top 200 van meest lekkere wereldleiders staat Jan-Peter Balkenende netjes op de 58e plaats. Dat is gewoon goed. Net iets leuker dan Gurbanguly Berdimuhamedov van Turkmenistan en net wat lelijker dan Ali Abdullah Saleh van Jemen. Dus geen grapjes meer over onze minister-president en zijn look-a-like uiterlijk, het is gewoon een hottie. Zeker vergeleken met andere wereldleiders.

De top drie wordt ingenomen door Jigme Khesar Namgyel Wangchuck van Butan op de derde plek, Jens Stoltenberg van Noorwegen op de tweede plek en de heetste wereldleidster blijkt Yulia Tymoshenko van Oekraïne te zijn. Onze persoonlijke favoriet, Cristina Fernández de Kirchner van Argentinië, staat op de vijfde plek. Bekende wereldleiders doen het redelijk. Obama staat op plek vijftien, Poetin claimt de 18e plek, Sarkozy op plek 28.

Maar welke volkeren moeten leven onder de tirannie van onaantrekkelijke leiders? Noord-Korea en haar Kim Jong-Il is laatste, de huidige Paus op-een-na-laatste en Hamad bin Khalifa van Qatar bezet de derde plaats van onderen. Daar wil je dus geen staatsieportret van boven je bureau. Het idee achter de lijst van meest lekkere wereldleiders is om de volkeren der aarde meer knappe wereldleiders te geven. Want politieke inhoud, dat is zooooo 2008.

Bekijk hier de hele lijst

Afbeelding: Telegraph.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020