Excite

Barack Obama heeft coolste auto ter wereld

Barack Obama is een hele coole president, dat is inmiddels wel duidelijk. In de Verenigde Staten is het zelfs zijn bijnaam: Mister Cool. Hij gaf een cool concert met coole artiesten, was cool tijdens de inauguratie een dag later, liep alle coole feestjes af en zat ’s ochtends al weer heel cool oplossingen te verzinnen voor het mensenrechtenprobleem in Guatanamo Bay. Mensenrechten zijn uiteraard niet cool. Wel heel erg cool is de nieuwe auto van Obama. Sterker nog, het voertuig kan een goede gooi doen naar coolste auto ter wereld.

Geheime superontwerpers bouwen ultieme presidentsauto

Bij General Motors werd een groepje best and brightest aan ontwerpers geselecteerd en afgezonderd van de rest van de wereld. In het diepste geheim werd de limousine van Barack Obama ontworpen. Acht weken voor de inauguratie werd het voertuig afgeleverd aan de Secret Service. Een customized zwarte Cadillac is waarmee Obama door de straten van Washington kan cruisen. Naar verluid is het onderstel hetzelfde als dat van Ironhide uit de Transformers. Kan het cooler?

Pimp my ride in het extreme

Uiteraard weten de coolste gasten van General Motors absoluut wat hip, cool en kogelvrij is. Grote delen van de auto zijn handgemaakt en het ontwerp is een ontmoeting van traditie en moderne lijnen. Uiteraard laten de ontwerpers verder weinig los over de auto, omdat het behalve de stoerste bak van de straat ook een rijdend doelwit is voor terroristen en andere gekken. Obama schijnt wat dat aan gaat nogal gewild te zijn. Gelukkig voor Barack is één van de standaard volgauto’s voorzien van een Dillon Aero machinegeweer die uit het dak omhoog komt. Tja, je hebt altijd baas boven baas, als het gaat om cool.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020