Excite

Barbara Berlusconi scoort AC Milan-spits

Niet alleen Silvio Berlusconi houdt van een beetje gezelschap, ook dochter Barbara heeft af en toe een verzetje nodig. De blondine is gesignaleerd samen met AC Milan-spits Alexandre Pato. De twee stonden zoenend voor het huis van de voetballer en verdwenen daarna naar binnen.

Dat staat in het Italiaanse tijdschrift Oggi. Barbara is de eerste dochter uit het tweede huwelijk van AC Milan-voorzitter Silvio Berlusconi. Ze studeerde ooit psychologie, maar ging op jonge leeftijd aan de slag bij de bedrijven van haar vader. Inmiddels is ze opgeklommen tot bestuurslid van AC Milan.

Vorige week, tijdens de viering van het 25-jarig voorzitterschap van vader Silvio, werd Barbara Berlusconi al gespot aan de zijde van Alexandre Pato. Al snel stond de roddelpers in Italië vol met geruchten over een romance, en met de foto van de kus worden die geruchten bevestigd.

Alexandre Pato kwam als wonderkind naar Italië in 2007. Silvio Berlusconi legde maar liefst 22 miljoen euro neer voor de Braziliaan. In mei trouwde Pato met zijn landgenote Sthefany Brito, maar dat huwelijk was geen lang leven beschoren. Ook Barbara Berlusconi is onlangs gescheiden, van topbankier Giorgio Valaguzza.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Augusto Costa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018