Excite

Barbie belandt in het water

We weten ondertussen wel dat Barbie, bekend van Oh Oh Cherso en Oh Oh Tirol niet altijd even slimme acties heeft. De Haagse blondine viel al direct op tijdens de televisieprogramma’s. Ook nu heeft ze zichzelf van een goede kant laten zien. Nadat ze afgelopen zaterdag ruzie heeft gemaakt, is ze namelijk in het water aan de Kortenaerkade gesprongen.

De brandweer van Den Haag is uitgerukt nadat ze een melding kregen dat er iemand in het water was gesprongen. Toch bleek het ter plaatse niet meer nodig te zijn om Barbie te helpen. Ze was het water al uit geholpen door een goede vriend. De bekende Nederlander is daarna weer met de taxi naar huis gebracht.

Er is niet bekend gemaakt of deze actie van Barbie ook kwam door te veel drank. De kans is echter vrij groot, omdat de Haagse blondine er om bekend staat een echte feestbeest te zijn waar vooral veel drank bij komt kijken.

Barbie is geregeld in het nieuws sinds ze in Oh Oh Cherso is verschenen. Tijdens de opnames van het programma Oh Oh Tirol heeft ze een glas naar een skileraar gegooid. Dit deed ze nadat de beste man zei dat hij haar niet echt slim vond. Toch maakt ze het nog lang niet zo bont als Tijgertje, die nu in Oh Oh Tirol te zien is. Deze Haagse dame heeft al geregeld problemen gehad met de politie. Zo heeft ze al zeven keer zonder rijbewijs gereden en is ze afgelopen week nog opgepakt voor winkeldiefstal samen met haar moeder.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018