Excite

Barbie had plezier in taakstraf

Realityster Barbie heeft haar taakstraf afgerond en in tegenstelling tot de meeste mensen, had Barbie plezier in de aan haar opgelegde werkzaamheden. De Haagse blondine heeft 120 uur de administratie bijgehouden van een verzorgingshuis. “Ik ben er eindelijk vanaf, maar ik heb er veel van geleerd,” vertelt ze woensdag in RTL Boulevard.

Leuk bijbaantje

Barbie vond het niet erg om de 120 uur uit te zitten, zo vertelt ze. Het voelde meer als een baan dan als een straf. “Ik heb de administratie bijgehouden en de post verwerkt. Wie weet krijg ik ooit nog een baan op een kantoor. Dit werk was een leuk bijbaantje voor me. Ik werkte met aardige mensen en er werd goed voor me gezorgd.”

Taakstraf

Barbie, of Samantha de Jong zoals de realityster eigenlijk heet, kreeg de taakstraf in februari opgelegd. Ook haar man Michael van der Plas moest eraan geloven. Het paar werd veroordeeld wegens betrokkenheid bij een vechtpartij in Den Haag en een incident in Oostenrijk.

Commotie

Barbie heeft geluk dat haar taakstraf mee viel, want het gaat het stel de laatste tijd niet bepaald voor de wind. Vorig weekend er bij hen thuis en in Barbie's Bar een inval gedaan op verdenking van drugshandel en vuurwapenbezit. Daarna ging het balletje rollen en werd Michael in de cel gezet. Verder was er commotie om een spotje van de Belastingdienst met Barbie. Dat spotje werd ingetrokken en daarna trokken nog meer opdrachtgevers hun schnabbels met de Haagse realityster in.

Verhuizen

Van de geruchten dat het Haagse stel zou verhuizen om de problemen te ontvluchten is niets waar vertelt Barbie. “Er gebeuren hier veel dingen, maar we blijven lekker in dit huis wonen. Binnenkort gaan we lekker op vakantie. Bovendien heeft de advocaat van Michael een brief gestuurd naar RTL dat er niets meer aan de hand is. Een nieuwe serie gaat binnenkort beginnen en daar ga ik me op voorbereiden.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021