Excite

Barbie valt skileraar aan met bierglas

Barbie heeft zich weer eens van haar slechtste kant laten zien. Tijdens de opnames van Oh Oh Tirol, de opvolger van het succesvolle Oh Oh Cherso, heeft de Haagse blonde een skileraar verwond. Hij zou haar beledigd hebben, waardoor een ruzie ontstond in de Oostenrijkse après-skibar Der Tiroler.

Het opstootje werd niet door de camera’s vastgelegd, maar de eigenaar van de kroeg vertelde aan RTL Boulevard wat er precies gebeurde. ‘Die skileraar kwam binnen, waarna een vriend van hem tegen Barbie zei dat zij echt het mooiste meisje was in de kroeg. Die leraar zei daarop dat dat alleen op een afstandje zo was.’

Die opmerking viel niet goed bij Barbie, die normaal gesproken als Samantha door het leven gaat. Ze pakte zonder pardon een bierglas en smeet dat naar de skileraar. Het glas raakte zijn doel, en veroorzaakte bij de leraar een snee in het gezicht en een gebroken tand. De ruzie tussen de twee werd gesust, maar het slachtoffer besloot om toch naar de politie te stappen.

Ook Barbie meldde zich vrijdag op het politiebureau in de skiplaats Kirchberg. De communicatie verliep echter moeizaam vanwege de taalbarrière. De blondine moet zich maandag opnieuw op het bureau melden. Er zal dan een tolk aanwezig zijn bij het gesprek.

Zenderdirecteur Remko van Westerloo heeft laten weten dat Barbie gewoon in het programma Oh Oh Tirol te zien zal zijn. Het incident is niet gefilmd, maar zal wel in de serie worden verwerkt.

Afbeelding: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018