Excite

Barbie's Bar doet aangifte tegen Sieneke

Barbie's Bar gaat aangifte doen tegen zangeres Sieneke na een vechtpartij op het vrijgezellenfeest van de volkszangeres. René Vonk, de officiële eigenaar van de bar van realitysterren Barbie en Michael van der Plas meldt dat aan Omroep West. Het vrijgezellenfeest van Sieneke liep zaterdagavond uit de hand na een ruzie. De vader van Sieneke zou een meisje aan de bar hebben lastiggevallen waarna er een vechtpartij uitbrak toen iemand er iets van zei.

Vader van Sieneke

Barbie's echtgenoot Michael was zelf niet aanwezig in de bar, maar aan Omroep West vertelt hij: “We hebben foto’s en getuigen die allemaal de vader van Sieneke als aanstichter van het opstootje aanwijzen. Hij kneep een meisje heel hard in haar gezicht.” Volgens Michael loopt de schade tot in de duizenden euro’s. “Ik schat de schade nu op zo'n 2450 euro. De hele muur zit onder het kaarsvet en er is een neonlamp kapot. We zijn ook inkomsten misgelopen omdat iedereen na die ruzie al om 00.30 uur de zaak uitliep. René heeft zelf de politie gebeld omdat ze elkaar buiten stonden op te wachten.”

Management Sieneke

René Vink heeft contact opgenomen met het management van Sieneke om orde op zaken te stellen. “Maar die geven helemaal geen sjoege. Sieneke zegt dat ze van niets weet. Ik had het liever anders opgelost, maar nu moeten we wel aangifte doen, want ik wil die schade vergoed hebben.”

Nare bijsmaak

Sieneke vertelde in RTL Boulevard niets te hebben meegekregen van een vechtpartij. Ze baalt vooral dat haar vrijgezellenfeest nu een nare bijsmaak krijgt. “Ik wordt al de hele dag gebeld,” zegt de zangeres. “Ik kan me niet voorstellen dat iemand uit mijn familie zo iets doet.” Ze bevestigt dat de politie uiteindelijk bij de bar is gekomen dat zij toen in de bus weg moesten gaan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020