Excite

Bassie steunt Patricia Paay in strijd tegen roddeljournalist

Het blijft een tikkie ordinair, wat mevrouw Paay allemaal uithaalt. Het is wel effectief, want ze blijft de aandacht van de media op zich vestigen. Afgelopen weekend smeerde ze tijdens een modeshow een bitterbal uit op het hoofd van Ger Lammens. Lammens is journalist bij het roddelblad Weekend en had tijdens de scheiding van Patricia Paay haar moeder gebeld voor een artikel. Daar was de diva nog steeds boos over. Met een hete bitterbal op het kalende hoofd van Lammens hoopte ze haar woede te kunnen koelen. Het incident staat inmiddels bekend als bitterballengate.

Inmiddels heeft Paay een medestander gevonden in haar wraakacties tegen Ger Lammens. Clown Bassie heeft zich in de strijd gemengd. Altijd blijven lachen, dat doe je wel met die clown. Bassie beweert dat hij nog geld krijgt van Lammens. De journalist ontkent dat niet. Hij heeft ooit tijdens waterschade 5.000 euro geleend van de clown. En een clown wil dat geld toch terug zien, zonder grappen en grollen. Lammens zegt een groot gedeelte van het bedrag al te hebben terug betaald, maar nog niet volledig. De betalingen werden stopgezet toen Bassie de grap uithaalde dat hij een jongere vrouw zwanger zou hebben gemaakt. Dat bleek een geslaagde reclamecampagne te zijn voor een verzekeringsmaatschappij. Lammens claimt dat Bassie op dat moment onbereikbaar werd.

Het is wel een toevallige timing van Bassie. Juist nu Ger Lammens in het nieuws is vanwege een bitterbal, eist hij geld terug. Dat vindt ook Lammens erg jammer. Hij had gehoopt het gedoe met het geld als vrienden te kunnen regelen. Nu wordt Bassie voor het karretje van Patricia Paay gespannen. Daar wordt Lammens dus niet vrolijk van. Sterker nog, hij beweerd dat Nederland Paay-moe begint te worden. Gelukkig bepaalt Lammens dat niet, maar Nederland nog altijd zelf. Hoe het ook zit, er moet nog geld op tafel komen. Want anders is echt alles voor Bassie.

Afbeelding: Crossmarks.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020