Excite

Bavaria Babes gearresteerd en ondervraagd

Wat een heisa kan de FIFA maken om een aantal aantrekkelijke vrouwen in oranje jurkjes. Het is ongelooflijk. De FIFA heeft afspraken gemaakt met de sponsoren van het WK over welke beeldmerken gedragen mochten worden. Alle andere merken hadden het nakijken. Budweisser is het biermerk dat het WK sponsort. Dat betekent dat alle andere biermerken geen reclame mogen maken. De pletpetten van Heineken moeten dan ook bij het stadion worden ingeleverd. En ook de oranje jurkjes van Bavaria, ondanks dat het slechts een klein labeltje heeft, mogen niet aanwezig zijn in het stadion. En dat heeft de FIFA hardhandig duidelijk gemaakt.

Ter promotie had Bavaria 36 prachtige vrouwen aangekleed in de sexy oranje jurkjes. Daarover heen droegen ze kleding die deed vermoeden dat het om Deense supporters ging. De 33 Zuid-Afrikaanse en drie Nederlandse babes stripten tijdens de wedstrijd Nederland - Denemarken al vrij snel na aanvang tot op het oranje jurkje en trokken daarmee zeker de nodige aandacht. Een handige actie van Bavaria. Maar al snel werden de Bavaria Babes opgemerkt en door stewards en politieagenten gearresteerd en weggeleid. Dat ging er hardhandig aan toe.

De Nederlandse ambassade is boos dat de Nederlandse vrouwen twee tot drie uur werden ondervraagd, terwijl ze in wezen niets illegaals hadden gedaan. Slechts het niet eren van een contract van de FIFA en Budweiser. Een nogal heftige actie om het recht van een bedrijf in ere te houden. Niet zo gek dan ook dat diverse sites nu spreken over de MaFIFA in plaats van de FIFA. De Bavaria Babes zijn inmiddels weer op vrije voeten, met een stadionverbod. Overigens was het eerste plan van de FIFA om de dames de jurkjes uit te laten trekken, maar men vermoedde dat zoiets nog meer aandacht zou trekken.

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021