Excite

Beademing Jeff Conaway stopgezet

De familie van acteur Jeff Conaway heeft besloten om de beademing stop te zetten. De zestigjarige acteur lag al sinds 11 mei in het ziekenhuis, maar zijn situatie leek uitzichtloos. De machines zullen later vandaag worden uitgezet.

Conaway was vooral bekend van zijn rol in de musical Grease als badboy Kenickie. Daarnaast had de acteur succes met zijn rol als Bobby Wheeler in populaire comedy Taxi. Conaway werd op 11 mei bewusteloos in zijn huis gevonden. Sinds die tijd lag de acteur in een coma in een ziekenhuis in de Amerikaanse stad Los Angeles.

"Artsen hebben de familie ingelicht dat Conaway geen hersenenactiviteit meer heeft vertoond sinds hij meer dan twee weken geleden was binnengebracht," zegt een bron tegen roddelwebsite RadarOnline.com. "Nadat de beademing is stopgezet, zal er niet meer worden geprobeerd om Conaway te reanimeren," aldus de bron. "Jeff is bewusteloos en maakt niet mee wat er om hem heen gebeurt."

Hoewel de acteur al sinds de jaren tachtig bekend staat om zijn royale drugsgebruik, is hij hier niet direct aan bezweken. Volgens een arts leed Conaway aan een longontsteking en een bloedvergiftiging, waarbij bacteriën de bloedbaan binnenkomen. Mogelijkerwijs is het coma wel veroorzaakt door een combinatie van drugs en medicijnen tegen rugklachten.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020