Excite

Beau is klaar met RTL!

Beau van Erven Dorens is helemaal klaar met RTL. Eerder deze week werd bekend dat van Erven Dorens de overstap zou maken van RTL naar SBS en RTL-directeur Erland Galjaard wist te melden dat de overstap vooral te maken had met geld. Volgens van Erven Dorens is hier niets van waar en is hij juist vertrokken vanwege de cultuur bij RTL.

Eerder wilde van Erven Dorens niets kwijt over het waarom van zijn overstap, maar na de opmerkingen van Galjaard wilde hij toch het één en ander rechtzetten. Galjaard vertelde onder andere dat Beau bij RTL een nieuw contract aangeboden had gekregen, maar dat dit contract financieel gezien wel een stapje terug betekende. Volgens Beau was dat echter niet de belangrijkste reden om op te stappen.

Bij RTL voelde van Erven Dorens zich al langer niet meer thuis. Hij had geen klik met de programmadirecteuren en zag daarom ook maar weinig mogelijkheden voor nieuwe dingen. Het nieuwe contract dat hem aangeboden werd, bood hem ook geen leuke kansen en liet naar zijn idee bovendien zien wat voor RTL het allerbelangrijkst is: het geld.

Bij SBS was dat heel anders. Hij kon direct goed opschieten met Tina Nijkamp en Eric van Stade en kreeg hij volop nieuwe kansen. Ook met zijn nieuwe collega Gerard Joling kan hij al erg goed opschieten. Van Erven Dorens geeft dan ook aan dat hij zijn ‘ja-woord’ al aan SBS had gegeven voordat er überhaupt gesproken werd over salaris. Met RTL is hij inmiddels helemaal klaar; zijn toekomst op televisie ligt nu bij SBS!

Afbeelding: Dag.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020