Excite

Beauze Beau biedt excuses aan

In de radioshow van Ruud De Wild van woensdag 15 december 2011 ging het er heftig aan toe. Beau Van Erven Dorens is elke week te gast in het programma om een voorproefje te geven van zijn oudejaarsconferentie. Maar de dag voor de uitzending kraakte De Wild de conferentie van Beau helemaal af, dat de beste man uiteraard in het verkeerde keelgat schoot.

Live aan de telefoon

"Lik mijn reet vuile vieze smerige kl**tz*k. Jij zou me steunen. Gisteren kreeg ik tweets dat jij mij zit af te zeiken," schreeuwde Beau over de telefoon live in het programma van De Wild. "Ik kom je even vertellen dat ik je een ongelooflijke eikel vind en dat je mijn reet kan likken. De volgende keer dat ik je zie zal ik even een tand uit je bek slaan. Toedeloe!" aldus telegraaf.nl.

Spijt

Nu is Beau tot inkeer gekomen en heeft hij spijt van zijn uitingen. Dit vertelde hij vanochtend aan radiomaker Edwin Evers. "Ik schaam me er wel een beetje voor. Voor die woorden bedoel ik.", gaf hij toe. "Ik heb me overschreeuwd. Dat is niet goed te praten, dat is natuurlijk echt fout. Ik voel me genaaid maar ik denk dat ik het een beetje heb overdreven."

Of Ruud De Wild genoegen neemt met een excuses van Beau is nog maar de vraag. "Uiteindelijk zal het wel goed komen, maar daarover zullen we het wel even moeten hebben”, zei hij vanochtend in De Telegraaf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018