Excite

Beckhams hebben last van Bieber fever

Ook voor een sterrenfamilie als die van de Beckhams is er altijd wel iemand om naar op te kijken. Twee van de zoons van Victoria en David zijn zo weg van Justin Bieber, dat ze voor hebben gesteld om de nieuwe baby Justin Bieber Beckham te noemen. Pa en ma waren niet zo enthousiast over de suggestie en denken toch nog even na over een alternatief.

Vooral de 8-jarige Romeo is groot fan van Justin Bieber en zag zijn kans schoon toen zijn ouders hem om suggesties vroegen voor de naam van het nieuwe baby’tje. David en Victoria konden het idee gelukkig snel aan de kant schuiven, omdat niet lang daarna bekend werd dat Victoria niet in verwachting is van een jongetje, maar een meisje. Romeo probeerde het nog met ‘Justine Bieber Beckham’, maar ook die naam gaat het waarschijnlijk niet halen.

Voor Victoria is de komst van een meisje een hele opluchting, ze zou – zo vertelt David in een interview – helemaal niet zitten te wachten op ‘nog een penis in huis’. Toen de tweede scan aangaf dat er toch een meisje zou komen, was ze dan ook behoorlijk opgelucht.

Hoe het nieuwe kindje wel gaat heten is nog niet bekend, maar volgens ingewijden zou Victoria wel eens voor ‘Luna’ kunnen kiezen, een woord waar ze naar eigen zeggen gek op is.

Afbeelding: Flickr account CLF

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020