Excite

Beckhams niet chic genoeg voor privéschool

Victoria Beckham zou haar kinderen graag naar school laten gaan op Haberdashers’ Aske’s, maar verschillende ouders van kinderen op die school hebben dat liever niet. Zij vinden de zangeres en haar echtgenoot wat te veel ‘working class’ en niet echt ‘hun soort mensen’.

De ouders zijn bovendien bang dat de Beckham-kinderen een gekocht plekje zullen krijgen en dat dit de standaard van de school omlaag haalt. Haberdashers’ Aske’s is een erg vooraanstaande school, die veel waarde hecht aan academische prestaties en competitiviteit tussen de leerlingen.

Voor Victoria was de keuze redelijk makkelijk: de school ligt op ongeveer 40 kilometer afstand van hun huis en zou een prima plek voor de kinderen zijn, zodra het gezin weer terugkeert naar Engeland. Victoria zou al een geheim bezoekje gebracht hebben aan de privéschool.

Op het internet laaien de discussies over de mogelijke nieuwe aanvulling voor de school hoog op. Veel ouders hebben niet zo’n hoge pet op van het intellect van Victoria en David en denken niet dat hun kinderen een goede aanvulling zullen zijn voor hun school. Gelukkig zijn er ook een paar ouders die daar anders over denken en menen dat zeker Victoria wel heeft laten zien dat ze een goed stel hersenen heeft.

Naar verwachting zal het gezin aan het einde van het jaar terugkeren naar Groot-Brittannië. Dan eindigt namelijk het contract dat Beckham heeft bij Los Angeles Galaxy.

Afbeelding: Flickr account lucky.lion81

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020