Excite

Beckhams verwachten vierde kind

Victoria en David Beckham krijgen een kindje. De voormalige Spice Girl is in verwachting van haar vierde kind, zo bevestigde een woordvoerder van een stel aan het Amerikaanse People magazine. De Beckhams hebben al drie zoontjes, van elf, acht en vijf jaar oud.

‘Brooklyn, Romeo en Cruz vinden het heel spannend dat ze er nog een broertje of zusje bij krijgen,’ aldus de woordvoerder. Moeder Beckham heeft haar handen vol aan haar zoontjes. ‘Het is veel werk om drie jongetjes op te voeden.’

Toch heeft ze er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag nog eens zwanger wilde worden. In april vorig jaar zei ze: ‘Als we ooit gezegend worden met meer kinderen is dat geweldig. Drie jongens is al heel veel. Dus daar genieten we nu van. Maar wie weet, op een dag?’

Destijds waren er nog geen concrete plannen voor gezinsuitbreiding, maar nu lijkt de wens van de voormalige zangeres dan toch uitgekomen. Beckham is uitgerekend in de zomer van 2011. De Britse Daily Mirror schrijft dat ze hoopt op een meisje. ‘Ik wil dolgraag een meisje – alleen vanwege de kleding die ik moet doorgeven,’ liet ze eerder weten.

Beckham, die aan de weg timmert als modeontwerpster, verdeelt haar tijd momenteel tussen Los Angeles en Londen. Volgens Beckham zorgt de lange afstand die er vaak tussen haar en haar echtgenoot is, ervoor dat de vonk in hun relatie blijft.

Afbeelding: Flickr, gebruiker friskytuna

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021