Excite

Beckinsale en Biel in nieuwe versie Total Recall

De vrouwelijke hoofdrolspeelsters in de remake van de speelfilm Total Recall zijn bekend. De bekende actrices Jessica Biel en Kate Beckinsale zullen de rollen voor hun rekening nemen. De opnames voor Len Wisemans remake van Total Recall, een film van Paul Verhoeven uit 1990, beginnen volgende week in de Canadese stad Toronto.

Het was al bekend dat Colin Farrell de rol van Douglas Quaid zou gaan spelen en dat Bryan Cranston in de huid van de vijandelijke tegenspeler Vilos Cohaagen zal kruipen. Maar over de twee vrouwelijke hoofdrollen was nog niets bekend. In het origineel van Verhoeven schitterden Sharon Stone en Rachel Ticotin.

Afgelopen week kwam Collider met het verlossende nieuws: Kate Beckinsale, de echtgenote van regisseur Wiseman, zal de rol van Lori op zich nemen. Lori is de vrouw van Quaid in zijn normale leven. En Jessica Biel speelt Rachel, het meisje dat Quaid ontmoet in zijn dubbelleven als spion. Tevens maakte Collider bekend dat Bill Nighy de rol van Quatto zal spelen, in Total Recall de leider van het verzet.

De nieuwe versie van Total Recall zal zich niet op de planeet Mars afspelen, maar in een plaats genaamd New Shanghai. Daar werkt Quaid in een fabriek, maar hij denkt dat hij een dubbelleven als spion leidt. Vilos Cohaagen, de leider van Euromerica, probeert ondertussen New Shanghai binnen te vallen.

De remake van Total Recall zal op 3 augustus 2012 in de bioscoop verschijnen. Om het beter te doen dan het origineel, zal de film tenminste twee Oscars moeten winnen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker jingdianmeinv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020