Excite

Bedriegt Leonardo DiCaprio zijn vriendin?

Sinds hij te zien was in de hitfilm Titanic heeft Leonardo een enorme aantrekkingskracht gehad op vrouwen. Geen wonder dan ook dat hij het voor elkaar wist te krijgen om het mooie Israëlische model Bar Rafaeli te schaken. Maar blijkbaar gaat het niet zo goed tussen het koppel, aangezien Leo gespot is tijdens een geheime date met Lizzie Cundy.

En dat is toch wel even wat anders dan de 25-jarige Bar. Cundy, een bekende Britse presentatrice, wordt dit jaar namelijk alweer 43 jaar oud. Volgens de Britse krant The Mirror ontmoette de twee elkaar toen Cundy Leonardo interviewde voor de zender ITV. Ook zouden ze Gerard Butler als gemeenschappelijke vriend hebben. De date vond in het uiterste geheim plaats, maar Cundy wist dat geheim te verklappen door tegen een journalist van The Mirror te praten. "We hebben er een hele militaire operatie van gemaakt. Ik moest een vermomming dragen, met een hoed, een zonnebril en zelfs een baard."

En die laatste opmerking maakt het geheel dan weer ongeloofwaardig. Hoewel Cundy niets te klagen heeft waar het aandacht van mannen betreft, kan ze moeilijk met Bar Rafaeli concurreren. De mooie Bar stond bijvoorbeeld op de cover van Sports Illustrated en Elle. Daarnaast ontving ze in 2009 de World Style Award, omdat ze volgens de jury een geslaagde mix van ‘stijl, elegantie en medeleven’ was.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020