Excite

Bedroog Robert Pattinson zijn Kristen Stewart?

Een Hollywood insider heeft gisteren showbizzwebsite Jezebel getipt dat Robert Pattinson zijn Kristen Stewart tijdens hun relatie regelmatig bedroog met andere vrouwen. De Twilight acteur zou affaires hebben gehad met actrices Megan Fox, Nikki Reed, Ashley Greene en zelfs de veelgeplaagde Lindsday Lohan

Tegenspeelsters

Volgens de insider had Robert Pattinson flirts met veel van zijn tegenspeelsters, zowel op de set als na de werkzaamheden. De tipgever mailde Jezebel dat Robert Pattinson met een Europese burleske danseres was en een aantal modellen, een aan lager wal geraakte actrice, een Australische actrice en een realityster, de tegenspeelster van een actrice wiens huwelijk hij kapot maakte en de dochter van één van de regisseurs met wie Pattinson werkte. Daarnaast zou er nog een groot aantal onbekende vrouwen zijn met wie Pattinson het bed deelde. Al die tijd had de jonge Engelse acteur een relatie met Kristen Stewart.

Geruchten waarheid?

De insider geeft ontzettend gedetailleerde informatie over de affaires van Robert Pattinson. Een aantal waren al eerder in de media, zoals met Ashley Greene en Erika Dutra. Of deze bron de waarheid spreekt zal nog moeten blijken.

Vernederd door bedrog

Twee weken geleden verschenen foto’s van Kristen Stewart die vreemdgaat met haar Snow White and the Huntsman regisseur Rubert Sanders. Kristen ging in het openbaar door het stof en bekende in een persbericht veel spijt te hebben van haar fout. De Twilight-fans hebben Stewart sindsdien als een baksteen laten vallen. Robert Pattinson bekende zich vernederd te voelen door het bedrog van zijn vriendin.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020