Excite

Bee Gees gaan weer zingen

Alle grote bands willen uiteindelijk maar een ding: de roem van weleer weer evenaren. Of op z'n minst een slaatje slaan uit successen uit het verleden. De Bee Gees zijn daarin niet anders. De succesvolle band uit de jaren '70 heeft aangekondigd weer op tournee te gaan. Ze zijn namelijk bezig met een comeback. In het geval van de Bee Gees heeft dat een bijzondere lading.

De BeeGees bestonden uit de broers Maurice, Robin en Barry Gibbs. Robin en Maurice Gibbs waren een tweeling. Waren, want Maurice Gibbs overleed in 2003. Dat was een enorme klap voor de overgebleven broers. Het verwerken van het overlijden van iemand die zo dichtbij staat is ook niet makkelijk. Toentertijd besloten Robin en Barry de naam 'Bee Gees' dan ook niet meer te gebruiken. Er hing teveel emotionele lading aan die naam.

Inmiddels zijn we zes jaar verder en zijn de broers Gibbs van mening dat de naam weer gebruikt kan worden. De tijd is rijp voor de Bee Gees, aldus de broers zelf. Dat betekent dat Night Fever, Stayin' Alive, Tragedy, How Deep Is Your Love en You Win Again weer te horen zullen zijn vanaf het podium. Er zit namelijk sowieso een comeback tour aan te komen. Goed nieuws dus voor de fans van de populaire popband uit de jaren '70. Of de Bee Gees ook naar Nederland of België zullen komen, is nog niet bekend.

Afbeelding: AD.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020