Excite

Bekijk de nieuwe video van Alicia Keys: Tears Always Win

Een week geleden maakte Alicia Keys een verpletterende indruk in een uitverkocht Ziggo Dome. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op de nieuwe single van la Keys. Met ‘Tears Always Win’ wil de zangeres de aankomende tijd de hitlijsten opnieuw veroveren.

Girl on Fire

Wie bij Alicia Keys nog steeds denkt aan haar eerste hit 'Fallin' komt bedrogen uit. Het vijfde album 'Girl on Fire' is een muzikale ontdekkingstocht voor de zangeres. Ze werkte samen met verschillende artiesten en liet zich inspireren door allerlei muzieksoorten. Daarnaast verwerkte ze het verlies van haar grootmoeder en vierde ze de geboorte van haar dochtertje Egypt. Alicia Keys omschrijft zichzelf als sterker en wijzer door de gebeurtenissen in haar privéleven.

"Dit album gaat over een nieuwe start, nieuwe perspectieven en een nieuw begin. Het geeft enorm veel kracht om alle overbodigheden te schrappen en de volledige controle over je eigen leven te nemen."

Hommage aan Motown

Het nummer Tears Always Win is een hommage aan het platenlabel Motown. Motown werd opgericht in 1959 en bracht een grote beweging in de muziekwereld van toen. Onder andere Diana Ross, Michael Jackson (The Jackson 5), Stevie Wonder en Marvin Gaye zijn aangesloten geweest bij Motown. Alicia Keys schreef Tears Always Win samen met Bruno Mars.

Bekijk de video van Alicia Keys' nieuwe single Tears Always Win hieronder.

Tears Always Win


Alicia Keys - Tears Always Win on MUZU.TV

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020